Yeni Haberler
Yükleniyor...

17 Temmuz 2017 Pazartesi

En Çok Oynanan 10 Mobil Oyun




1- Subway Surfers
Bu oyunu zaten hepimiz biliyoruz. Sprey boya ile duvarlara resim çizen çocuğu polis yakalamaya çalışıyor. Siz polisten kaçarken yolda altın ve birtakım bonuslar bularak altın sayınızı artırıyorsunuz. Altınları kullanarak da yeni karakter ve kaykaylar satın alabiliyorsunuz. Ne kadar para o kadar karakter!

2- Candy Crush Saga

Şekerlerle oynanan bu oyun binlerce bölümden oluşuyor. Şekerleri birleştirerek engelleri kırdığınız zaman diğer bir bölüme geçmeye hak kazanıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yarışabilir ve onları geçmeye çalışarak eğlencenin doruklarına ulaşabilirsiniz.
  
    3- Pou
Bu oyun “Pou” isimli canavarın büyümesini amaçlar. Oyun içinde para kazanabileceğiniz mini oyunlar bulunur. Acıktığı zaman yemek yedirmek, uykusu geldiği zaman uyutmak sizin görevinizdir. Evi istediğiniz gibi döşeyebilir ve zevkinizi konuşturabilirsiniz. Bu oyun bağımlılık yapacak gibi görünüyor!

4- Temple Run 2

Seni kovalayan canavarlardan kaçman gerekiyor. Ancak kaçarken engeller,yollar ve bunun yanında bonuslar var. Yoldaki altınları toplayarak yeni karakterler açabilir veya güçlendirme yapabilirsiniz. Altın lazım altın.

5- Hill Climb Racing

Hill Climb Racing bu listedeki tek araba oyunu olmasının yanında dünya genelinde oynanan en popüler mobil araba oyunudur. Yol üzerinde bulunan altınları toplayarak yeni araba ve harita açabilirsiniz. Mesafe katettikçe benzin tükendiği için yol üstünde belli yerlerde olan benzin depolarını toplamak daha uzun süre oynamanızı sağlar. Siz de bir deneyin derim.

6- My Talking Tom

Sahip olduğunuz kedinin ihtiyaçlarını giderip onu mutlu etmelisiniz. İçerik olarak 3. maddedeki “Pou” ile benzer özellikler taşıyor. Tuvalet, açlık ve uyku düzenini sağlayıp kedinizin yaşını ilerletiyorsunuz. Oyun içinde altın kazanmanız için mini oyunlar bulunuyor. Altın biriktirip odanızı zevkinize göre düzenleyebilirsiniz.

7- Çılgın Hırsız

Oyun içerik olarak “Temple Run” ile benzer. Yolda altın veya bonus özellikler bulup karakter koleksiyonunuzu genişletebilirsiniz. Sakın yakalanmayın!

8- Angry Birds

Oyun özel güçleri olan kuşlar ve domuzlar arasındaki savaşı konu alıyor. Domuzlar kuşların yumurtasını çaldığı için kuşlar “kızgın” olarak nitelendirilmiştir. Domuzlardan yumurtaları alıp kazanmak hedefinizdir.

9- Fruit Ninja

Bu oyunda yerden fırlayan meyveleri kesip puan toplamak amaçtır. 3 ayrı modda oynanabilir. Meyveleri kaçırmadan kesseniz iyi olur!

10- Clash Of Clans

Listemizdeki online olan tek oyun Clash Of Clans arkadaşlarınızla çok güzel zaman geçirtebilir. Asıl amaç oyun kazandıktan sonra biriktirdiğiniz kupaların yüksek olmasıdır. Belediye binasını yükseltip askerlerinizi geliştirebilirsiniz. Böylece kupa kazanmanız daha kolay olur. Arkadaşlarınızla klan kurup yardımlaşmayı unutmayın!

Disqus Yorumları Yükle

0 yorum