17 Temmuz 2017 Pazartesi

En Çok Oynanan 10 Online Bilgisayar Oyunu


10-World Of Tanks: II

10-world-of-tanks
Dünya Savaşını konu alan bu oyun 3 boyutlu ve ücretsiz bir MMORPG oyunudur. Bu oyunu oynarken eğlencenin sınırlarını zorlayacağınızdan eminiz.

9-Heroes Of The Storm

9-heroes-of-the-storm
Sadece bilgisayarda oynanan ve ücretsiz olan bu oyunun amacı rakip kuleleri yok edip oyunu kazanmak. Bizce bu oyun tatlı bir bağımlılık yapacak.

8-HearthStone

8-hearthstone
Dijital kart oyunu olan bu oyun ücretsiz olması yanında harika bir içeriğe sahip. Şans oyunları kategorisinde en çok oynanan oyun olduğunuda belirtmek isteriz.

7-Minecraft

7-minecraft
Mojang şirketinin yaptığı bu oyun anlık bir patlamayla listemizin 7. sırasında yer alma hakkını kazandı. Tek veya çok oyunculu oynanabilen bu oyun çok fazla içerik barındırıyor.

6-Smite

6-smite-3
Bu oyunun amacı rakip takımın kulelerini ele geçirip oyunu kazanmak. Dota ve LoL haritalarına benzer bir haritada oynanıyor. Diğerlerinden farkı 3 boyutlu olması. Bu oyun 6. sıraya yerleşmeyi hakediyor.

5-Diablo III

5-diablo-3
Bir rol yapma oyunu olan bu oyununu amacı dünyaya barış getirmektir. Online ve tek oyuncu seçenekleri olan bu oyun sizi çok eğlendirecek.

4-DOTA 2

4-dota-2
Bu oyun birçok oyuncuyu içinde barındıran harika bir MOBA oyunudur. Bu oyunu arkadaşlarınızla da oynadığınız zaman keyfinize diyecek yok!

3-Counter-Strike Global Offensive

3-counter-strike-global-offensive
Ülkemizde hepimizin yakından tanıdığı bir oyundur. Özel günler dışında 24TL olan bu oyun nişancı ve aksiyon oyunudur. Beyler sis yasak!

2-World Of WarCraft

2-world-of-warcraft
Harika bir rol yapma oyunu olan World Of WarCraft farklı ırkların savaşmasını konu alır. Bu oyunun aylık ücretlendirmesi yaklaşık 45TL’dir.

1-League Of Legends

1-league-of-legends
Bu oyunu zaten hepimiz tanıyoruz. Amacı rakibin merkezini yok edip oyunu kazanmaktır. Dünya genelinde turnuvalar yapılan bu oyun her yıl artarak devam eden devasa bir oyuncu kitlesine sahip.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum